Elk bericht wordt zo snel mogelijk beantwoord

De loopbaan specialist

Boost je loopbaan!

Home De loopbaanreis van je leven, nu gratis met STAP-budget! Pak die kans!

Burning out stuff in plaats van richting Burn-Out! Je bent welkom in Limmen 9 en 10 November en 12 en 13 December bij NTI NLP! Vraag het stap-budget certificaat aan bij NTI NLP. Deze training is daarvoor gecertificeerd: https://ntinlp.nl/over-ons/stap-budget/

Een Burn-out betekent eigenlijk altijd dat je over je grenzen gegaan bent. Bewust betreft dit signalen die genegeerd worden, maar onbewust heeft dit vaak met andere zaken te maken. Daar gaan we in deze training aan werken.

Hier zit vaak geen schuld aan, maar wel onbalans. Geef jezelf niet de schuld van je werksituatie!

Gun jezelf de weg terug naar balans. We zullen met NLP, Opstellingen, Ademhalingsoefeningen en jouw eigen vraagstukken samen met Bouke de Boer en de groep elkaar ondersteunen https://ntinlp.nl/training/loopbaanreis-van-je-leven/

De vorige cursisten vonden allemaal de weg terug naar balans. Dit om eindelijk te kiezen voor wat ze leuk vinden, waarop ze gewaardeerd worden en waar ze betekenis aan kunnen geven. Ga jij dat ook doen?

De training is gebaseerd op mijn boek Persoonlijk Systemisch Leiderschap, wat je ook als e-boek bij de training verkrijgt. Daarnaast krijg je nog het praktijkboek met mooie voorbeelden, en werkboek om je balans te bewaken.
Ik zie je graag in Limmen 9 November