Van overleven naar leven van je droombaan

Ik kan je ondersteunen door middel van channelen met een opstelling om de juiste stap te zetten.Ik heb een boek geschreven over systemische sleutels die als een vliegwiel kunnen helpen dit proces te versnellen en een praktijkboek en werkboek om de sleutels concreet in de praktijk toe te passen. Zie de winkel op deze site.

Ik doe workshops waarbij ik de sleutels laat passeren en de deelnemers laat doorvoelen welke stap ze te nemen hebben. Wanneer je een groep hebt of plek weet waar men dit wil helpen plaatsvinden, benader me via het contactformulier. Ik doe 1-1 sessies om iemand dichter bij haar/zijn essentie te brengen wat er te doen is in dit leven. Zie hier mijn tarieven.

De laatste tijd komen steeds meer mensen op mijn pad die echt die stap durven te zetten. Ik heb daar veel respect voor! Ik spreek mensen aan om ze in hun kracht te zetten. Om de flow te activeren naar een gelukkig en betekenisvol leven. Voor kennismaking maak vrijblijvend een afspraak.

Als mens zijn wij niet bedoeld om te overleven, dat is geweest. Wij zijn bedoeld om onze zielsmissie te leven, om dat te doen waar wij gelukkig van worden, wat we goed kunnen, waarop we gewaardeerd worden en betekenis kunnen geven. Dan kunnen we in flow komen. Op het moment dat je op het pad daarnaartoe bent gebeuren er onverklaarbare dingen. Dingen die bijdragen aan jouw missie.

Maar jij hebt wel eerst op dit pad te gaan staan, en hiervoor eigenaarschap te nemen. Ik kan je helpen met het onderzoeken wat dit pad voor je is, en waarom je tot nu toe niet op dit pad bent gaan staan, en wat bijdraagt om meer dat pad te leven. Ik ben zelf een voorbeeld van deze reis. En vertel je graag meer hierover als het bijdraagt aan jouw reis.

De essentie van mijn missie is om zoveel mensen op hun pad te zetten opdat het leven de stroming heeft die voor jou bedoelt is. Dit kan stroming zijn in geld, liefde, relatie, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en werkgerelateerd.
Pas als je afscheid neemt van wat je tegenhoudt, kun je omarmen wat je voortstuwt. Dan wordt je leven betekenisvol en krachtig naar de toekomst.