wow wat een jaar 2022!

wow, wat is er veel gebeurt in 2022! Natuurlijk turbulentie in de wereld, maar ook in mijn zakelijke en persoonlijke leven. Ik geloof in de cirkel van invloed en cirkel van informatie.
Als we in onze cirkel van invloed doen wat we kunnen met een goed hart, dan wordt soms onze cirkel van informatie geraakt. Als ik jou aanraak, dan kan jij weer anderen aanraken, etc…laten we de cirkel uitbreiden.

In 2022 heb ik twee keer de opleiding ‘de loopbaanreis van je leven’ mogen geven bij NTI-NLP. Dit gebaseerd op mijn boek en de 10 systemische sleutels daarin verwerkt. Wow. wat gaaf de cursisten hierbij diep te hebben mogen aanraken in hun loopbaan-keuzes. Goede reis verder allemaal! Welkom voor feedforward op jullie reis. En wat passen de sleutels naadloos in elkaar om je loopbaan een boost te geven. In het voorjaar van 2023 volgt de 3e opleiding, hou de nieuwsbrief van NTI NLP in de gaten.

de loopbaan reis van je leven

Meerdere individuele familie- en loopbaanopstellingen mogen verzorgen offline en online, waarbij super gave feedback kwam, en soms echt grote carrière- of levensverbeteringen tot stand zijn gekomen. Sommige klanten houden mij op de hoogte van hun vorderingen, wat word ik hier blij en nederig van! Wil je dit ook, kijk op deloopbaanspecialist. Je neemt je familie-verleden mee naar je loopbaan, en je werkcontext naar de familie. You are one. Wees de beste one die je kan zijn!

Vele Padel Clinics en een 100-tal Padel Lessen mogen geven. Ik sta bijna elke avond, bijna elk weekend op de Padelbaan. Dit om mensen hierin te laten groeien en zelf enorm te genieten. Een heerlijk gevoel met een fijn team Padel Party! Kijk op Padel Party voor mogelijkheden. Supergaaf met Maatje Linda Menkhorst Padel in regio Noord Holland Noord en met name omgeving Heiloo bij Plaza Padel Heiloo en TCP Heiloo de boel in fun en vlam te zetten! Medio 2023 padelclinics in Spanje. Zie www.padelfun.nl  voor de padelreis mogelijkheden.

Supergave verbeteringen ervaren in de teams die ik begeleid met Agile en multidisciplinair werken binnen het ministerie van OCW. In 2023 wordt de 5-O methode vervolmaakt waarmee ik samen met collega’s successen heb behaald met opgave gericht werken. De 5 O’s staan voor Oriëntatie, Onderzoek, Operatie, Oplossing en Overdracht. Meer in 2023 hierover. Zo trots en nederig coach te mogen zijn van verschillende teams en mensen binnen het ministerie die willen groeien en verbeteren.

Vanuit Summit de vakantiewebsite hotels-onderweg.nl goed onderhouden, zodat veel mensen hier een tussenstop voor hun vakantie in de zomer of naar de wintersport vinden. Bekijk de site eens als je reisplannen hebt! We hebben geprobeerd een goed en gedegen overzicht van hotels erop te zetten.

Vele mensen binnen en buiten het Ministerie mogen helpen met het ontwikkelen van hun talenten als flowcoach van Talent Dynamics in samenwerking met Geodomein. Iedereen is een genius, maar laat niet een geit in de vijver zwemmen, of een vis een berg beklimmen. Als je je talenten (her)kent, dan kun je daarin groeien!

Als Duurzaamheidscoach van Dolphin Marine mogen bijdragen aan technologische ontwikkelingen die goed zijn voor milieu en de transitie waarin we zitten naar meer duurzaamheid en minder verspilling.

Padel Party

Zelf ook nog aan het ontwikkelen door in 2022/2023 verschillende NLP-opleidingen te doen. In 2022 de Master Practitioner in Amstelveen en in 2023 rond ik de  verdiepende NLP-trainersopleiding af bij NTI NLP. Deze tools verbreden en verdiepen mijn eigen toolkit om mijn werk beter te doen. Systemisch werken voor het Onderbewuste, NLP voor het Onbewuste, Agile voor Bewuste verbeteringen. NLP, Systemisch werken en Agile gaan wat mij betreft heel goed samen!

Ik wens iedereen de ontwikkeling naar wat je leuk vindt, waar je goed in bent, waarop je gewaardeerd wordt en wat je betekenis geeft in 2023. Hele fijne feestdagen en dank voor alle klanten, lieve mensen, collega’s, managers en teams die het vertrouwen in mij getoond hebben om met mij samen te werken en samen te groeien! 2023 Groeien we door!