Elk bericht wordt zo snel mogelijk beantwoord

De loopbaan specialist

Boost je loopbaan!

Home Herontdek jouw echte talenten en carrièrerichting en kom in flow in het inspirerende groen!

Tijdens deze corona-periode van gedwongen stilstand – óf juist van gierende drukte met video-vergaderen! – kom je erachter: je wilt meer halen uit je werkleven, echt doen waarvoor je hier bent, en je talenten maximaal aanspreken!

Herkenbaar? Door de afstand tot je werk wil je niet meer terug naar het ‘oude’? Je huidige werk brengt je gewoon niet wat je ervan verwacht had? Niet langer wil je op deze manier oud worden: ‘als een vis die een berg beklimt’?
Dan hebben wij een ontdekkingsreis naar je echte talenten voor 1945,- ex BTW per persoon (100 euro korting per persoon bij aanmelding van 2 of meer personen). Zie het als een vakantie naar binnen, in plaats van (helaas) naar het buitenland dit jaar! Voor meer info, graag verder lezen, of het contactformulier invullen.

Het zal de komende tijd echt belangrijk worden om alles uit jezelf te halen qua werk. Daarvoor is het logisch om al je talenten te benutten. Gun jezelf de tijd en ruimte om die te (her)ontdekken!

Kom je unieke talenten onderkennen en… pas ze ook echt toe

Kom in een veilige omgeving, weg van de beslommeringen die je blik vertroebelen, 5 dagen de tijd voor jezelf nemen.

Kom helemaal tot jezelf, steeds dieper bewust van jouw persoonlijke missie, talenten, leiderschapsstijl en welke blokkades je hebt om vol te leven.

Dit alles in verrassend veelzijdig groen nabij Delft, weldoordacht, vanuit een buitengoed dat zelf al vol verhalen zit die we afstemmen op jouw talenten. Eromheen aangevuld met symboliek die we gebruiken om dit volgende ‘werkwiel voor verandering’ op allerlei manieren vorm te geven:

Ik ben gecertificeerd flowcoach, loopbaanbegeleider en trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en gespecialiseerd in persoonlijk leiderschap. De laatste 10 jaar heb ik 100-en mensen getraind om het beste uit zichzelf te halen. Jij bent zelf voorzitter van jouw leven.

Ik heb het werkwiel voor verandering ontwikkeld op basis van mijn werk als coach. Gedurende onze reis zullen de 10 spaken die het werkwiel laten draaien de revue passeren, zodat het wiel zoveel mogelijk draait in jouw flow

Ga je mee, dan ontvang je exclusief van te voren het e-book ‘Werkwiel voor verandering’, waarin trainer Martijn – ook op basis van zijn eigen loopbaanreis – de tien spaken van dat werkwiel voor verandering heeft geformuleerd. Martijn is loopbaancoach en systemisch werker met meer dan 10 jaar ervaring in begeleiden van mensen in hun werk naar meer flow.

Je zult zien: het balanceren van deze spaken is het geheim om je werk in een staat van flow te laten komen. De balancerende spaken is hij tegen gekomen in zijn unieke manier van coaching. Jij krijgt de unieke kans om het werkwiel voor verandering met hem toe te passen met een selecte groep van cursisten gedurende deze training.

Je zult zien: je gaat in een veilige omgeving oefenen in wat jij écht te brengen hebt. Daarbij krijg je de kans om te stretchen, want energie stroomt natuurlijk niet binnen de comfort-zone. Dat zou stilstaand water worden. Energie wil verder reiken.

Je zult zien: in Delft hebben we de rust, ruimte en kans van diepgang om hier samen vanuit jouw innerlijk naar te 

kijken. De plekken die we gaan bezoeken zijn afgestemd op de reis naar binnen en energie van buiten!

 

 

Extra, vooraf aan de training

In een intakegesprek nemen we de uitkomsten mee van je gratis test: https://geodomein.nl/breng-jezelf-in-kaart-vragenlijst/. ‘Deze test alleen al kan heel verrijkend zijn’, verzekert Martijn, gecertificeerd flowcoach in deze unieke talent dynamics-methode. ‘Je weet in ieder geval al waar je staat op deze overzichtsplaat’:

Je gaat zien dat je goed aan de start verschijnt om het ‘werkwiel voor verandering’ toe te passen.

De training, uiteraard op 1,5 meter (indien nog vereist)

Elke dag begint met een module van een paar uur met verdieping, verrijking, inzichten, handvatten. Je zult je herinneren welke energieën uit je gratis test kwamen. Mede dankzij verdiepende invulling kom jij uit in een bepaald archetype. Dit archetype geeft al voor deel weer waar jouw talenten werkelijk liggen. De 5 dagen zullen we jouw unieke zijn in samenwerking met jouw archetype tot zijn recht laten komen.

Dit laatste ook doordat we elke dag excursies in de omgeving doen, aansluitend op de verdieping die zal ontstaan door toepassing van het werkwiel. De excursies doen we bewust in plaats van de hele tijd zitten luisteren, lezen, schrijven, denken; het element beweging, verplaatsing, is een metafoor voor het leven na deze 5-daagse: blijf je ervan bewust, ook in veranderende omstandigheden.

Tussen de verschillende onderdelen is er voldoende vrije tijd.

Onderwerpen die de revue passeren

 • Elke dag begint met het meten van jouw energie-balans, langs deze vragen: wat is jouw manier om ergens naar uit te kijken, wat kun je doen om dit in balans met jouw werkelijkheid te brengen, wat ervaar je echt als je iets doet? Doe je dit vanuit je bezieling of omdat je zo hebt leren overleven? Hoe kom je af van de ballast in jouw leven?
 • Jouw situatie, waarom doe jij deze training?
 • Jouw persoonlijke missie
 • Jouw talenten, motivatiepatronen en energieboosters
 • Jouw blokkades en hoe je ze leert omarmen
 • Balanceren tussen het persoonlijke en de groep
 • Belemmerende overtuigingen ombuigen in dragende krachten
 • Je talenten uitvergroten en toepassen in een veilige omgeving
 • Vrijheid in verbondenheid
 • Het werkwiel voor verandering toepassen in jouw specifieke situatie met jouw unieke talenten
 • Hoe kom je in flow?

Besef dat de focus steeds gericht is op dit doel: herontdekken wat je nu werkelijk wilt en dit voor jezelf waarheid maken. Je brengt je energie op het door jouw gewenste niveau: persoonlijke vrijheid. Iets minder meegaan met wat ‘anderen’ nu eenmaal van je verwachten:

Deze week met een duurzaam-groen-hart nabij Delft levert op:

 • Zicht op jouw werkelijke talenten
 • Meer energie
 • Meer kracht
 • Meer flow
 • Meer werken en leven vanuit jouw bedoeling
 • Meer plezier
 • Meer passie
 • Meer verbinding
 • Kans om geld te verdienen met jouw talenten

Voor wie

Ben je klaar met je werk? Ben je nieuwsgierig naar meer? Krijg je stress van je huidige situatie? Heb je het gevoel op de grens van je carrière te staan, en maar niet verder te komen? Houdt iets je tegen om echt te kiezen? Wil je meer doen met wat jij werkelijk te bieden hebt? Wil je minder tijd verliezen aan zaken die niet bij je passen? Wil je meer helderheid over wat jij te doen hebt?
Ben je op zoekt naar verandering, inzichten en praktische handvatten om dit vorm te geven? Ben je bereid om stil te staan bij wat je voelt, open te staan voor nieuwe inzichten/mogelijkheden en heb je de moed om eerlijke keuzes te maken die je verder helpen in je persoonlijke ontwikkeling?

Dan is deze persoonlijk leiderschap training voor jou. Je wordt in een week eigenaar van jouw bedoeling en neemt het stuur in handen-daarnaar-toe. Je geeft jezelf de kans geven te herontdekken wat je nu werkelijk wilt, maakt dit voor jezelf waarheid, brengt je energie op het door jouw gewenste niveau. Je verlaat ‘als vis’ die berg en laat jezelf eindelijk bewegen in het water van flow.

Intakegesprekken

Wij vinden een gelijkwaardige groepssamenstelling en goede sfeer belangrijk om de juiste omstandigheden en omgeving voor alle deelnemers te creëren. Om dit te waarborgen vinden er vooraf online intakegesprekken plaats. Voor dit intakegesprek vragen we je deze test in te vullen. De test is gratis en geeft al een idee over de energie die past bij jouw talenten: https://geodomein.nl/breng-jezelf-in-kaart-vragenlijst/. De test geeft meteen handvatten om toe te passen. Neem contact op voor een kosteloos intakegesprek.

Locatie

We verblijven in op een plek in het groene hart in een omgeving met een goed, positief verhaal. Veel groen, zitjes en inspirerende details. Eerlijk heerlijk eten, fijne sfeer, comfortabele accommodatie, mooi uitzicht. En overal om ons heen inspiratie, waarin ook andere mensen hun hart en ziel hebben gestoken. Dit is niet zomaar een standaard retreat plek, maar een mix van aards, verzorgd en betekenisvol.

Plek en buurt zijn best een speld in de hooiberg.

 

 

 

 

 

 

 

Een mooie mix van weinig reizen, toch veel meemaken, goed rusten

Rondom de locatie bezoeken we locaties die een link hebben met het thema, dat ‘toevallig’ overeenkomt met het bolletje helemaal links op de kaart, in het midden. Dit zijn de succesfactoren van gezond gebleven stokoude mensen. Ook een wiel kun je hiervan maken, een Wiel van Zelfzorg, na je Wiel van Verandering. We komen ‘m vanzelf tegen, hij is namelijk van Sam!

We ontmoeten elkaar op zondag voor het diner

Daar slapen we ook en we blijven al die 5 dagen samen, met ruimte en tijd ook voor rust, tot en met vrijdagmiddag met de lunch.

 

 

MAIL SAM: info@keepalivetours.com

MAIL MARTIJN: martijn@beontop.nl

Omgeving

 

Praktische informatie:

Datum: zondag 18 tot vrijdag 25 september 2020 (5 overnachtingen)

Aantal deelnemers: 7

Investering: € 1945

INCLUSIEF:
– reis en verblijf en gezamenlijke transfers en fijne 2-p-slaapkamer.

Investering: € 1945

INCLUSIEF:
– alle gezonde maaltijden gezamenlijk
– fijne 2-p-slaapkamer, in deze sfeer:

 

 

 

– het e-book Werkwiel voor Verandering. Van te voren lezen hóeft niet, en het is zeker een goed naslagwerk van de training.
– alle 5 overnachtingen, de maaltijden, training, illustratieve verdiepingsgelegenheden ook buiten de deur.

EXCLUSIEF:
– eigen drankjes en consumpties.

MAIL SAM: info@keepalivetours.com of bel 06-11 33 45 11