Elk bericht wordt zo snel mogelijk beantwoord

De loopbaan specialist

Boost je loopbaan!

Home martijn-opsteller

Ik heb mij gespecialiseerd in loopbaanopstellingen. Mijn stijl is vrij direct, ik kan scherp interviewen, cliënten vinden mij in het begin soms hoekig of confronterend. Tegelijkertijd is dit juist mijn kracht, die veel mensen wakker schudt en in beweging brengt. Ik ben analytisch geschoold en uitstekend in staat het hier en nu vanuit verschillende perspectieven te belichten.

Ik heb mijn opleidingen systemisch werk gedaan bij Latitude opleidingen in Groningen en vervolgens de cursussen, jaaropleiding, vervolg-jaaropleiding en masterclasses leiderschap en organisatieopstellingen bij de Academie voor opstellingen.

Ik werk ook als teamcoach (LEAN/SCRUM) bij het Ministerie van OCW en kan daarin ook systemisch werken principes goed toepassen.Ik heb 25 jaar ervaring in informatiekunde, 10 jaar ervaring in Marketing en Advies, 8 jaar opstellingen-ervaring. PostHBO coachingopleiding aan de hogeschool van Den Haag, en opleiding bij Intercoach.  LEAN management (Green en Black belt) en Agile werken opleiding (Scrum, AgileTPM, en Stichting Leerkracht).

“Opstellingenwerk doen is communiceren in een taal die we soms vergeten lijken te zijn, maar die we allemaal blijken te spreken en te verstaan. Helder, krachtig, eerlijk en oordeelloos. Altijd op zoek naar de kern word ik geraakt door en ontroerd over de schoonheid en kracht van het opstellingenwerk. Opstellingenwerk is helder, eenvoudig, krachtig en breed toepasbaar.  Voor het doen van analyses, het toetsen van scenario’s en het veranderbaar maken van (organisatie-)vraagstukken. Opstellingen veranderen ons westerse wereldbeeld. Het systeemdenken geeft een ander perspectief op onze westerse individualistische kijk. Daarmee biedt het nieuwe oplossingen, waar we zo hard aan toe zijn. Het opstellingenwerk is volop in ontwikkeling. Opstellingen openen harten sneller en meer dan allerlei andere coaching en verandermethodes die ik tot nu toe heb mogen ervaren. Hopelijk mag ik jou hier ook mee aanraken”

Ik doe vanaf 2011 jaar opstellingen en loopbaancoaching. Er is geen snellere methode om problemen met je werk naar boven te halen. Dit kan veel inzicht geven als je burn-out klachten hebt, of in een burn-out zit of hebt gezeten. Als coach of professional kun je loopbaanopstellingen toepassen als tool om anderen te helpen.

Loopbaanopstellingen geven individueel inzicht in je werk of potentieel werk. En als je werkt, wat er speelt tussen jou en je organisatie. Opstellingen brengen inzicht in de beweging in de onderstroom. Door dit inzicht kom jij dichter bij wat jij te doen hebt in je werk. Naast opstellingen heb ik mij de laatste 5 jaar gespecialiseerd in loopbaancoaching in brede zin.

Een loopbaanopstelling brengt onderliggende knelpunten, drijfveren en motivaties naar de oppervlakte en maakt dat wat onbewust is, bewust voor je carrière.

Soms ontstaat uit een gesprek ook een prachtig inzicht.  Mijn kracht is echt luisteren naar wat er wel en niet gezegd wordt, en daarop intuitief reageren.

Opstellingen hebben mijn intuïtieve kracht enorm versterkt. Mijn opstellingen-opleidingen heb ik allereerst gedaan bij Boudewijn Lemstra in Groningen. Door de jaaropleiding familie- en organisatieopstellingen van Hylke Bonnema en assistent- en leraarschap in de Academie heb ik mijn kennis en kunde verbreed en verdiept en een eigen methode voor loopbaanopstellingen ontwikkeld. Ik heb mijzelf volledig gespecialiseerd in loopbaanopstellingen.

Ik ben opgeleid als business coach, programmamanager, projectmanager, business regisseur, agile coach, LEAN consultant, team coach, holistisch masseur, hypnotiseur, lichaamswerker en spreek daardoor verschillende talen. Dit kan helpen om een loopbaanopstelling scherp en duidelijk vorm te geven en vervolg te geven in jouw omgeving en specifieke situatie.

Meerdere loopbaanopstellingen en diepe intuïtieve gesprekken hebben mij doen inzien wat een krachtig instrument ik in handen heb om samen met jou schouder aan schouder de beweging van het veld te aanschouwen en hierin de stroming en weerstand te ervaren vanuit de verstoringen die jou tegenhouden in je ontwikkeling.