Elk bericht wordt zo snel mogelijk beantwoord

De loopbaan specialist

Boost je loopbaan!

Home Basisworkshop familieopstellingen in 3 keer

Heb je een vraag? Is er iets wat steeds terugkomt? Wil je altijd al eens een familieopstelling doen? Heb je het al eens ervaren en wil je er dieper op door gaan?

Dan is onze workshop Familieopstellingen of een individuele opstelling iets voor jou!

Schrijf je hier in via het ticket inschrijfformulier.

In een opstelling ontdek je waar je nu staat en ervaar je zonder al te veel te praten wat er aan de hand is. In een opstelling kun je kijken naar jouw plek in je familie, je relatie, je gezin, werk, of dat wat nu voor jou belangrijk is. We werken in een kleine groep waarin we als representanten voor elkaar de opstelling neerzetten.

Martijn en Marianne geven samen de workshop. Marianne is Yogadocente en Opsteller gespecialiseerd in Vader/moeder-dochter opstellingen. Martijn is Teamcoach en Opsteller gespecialiseerd in loopbaanopstellingen. Marianne en Martijn zijn getrouwd en hebben 2 kinderen.

In een opstelling voel en ervaar je jouw kwestie met je hele lijf, en zal je een nieuwe kijk op jouw situatie ontdekken. Meestal een kijk die energie geeft om ermee aan de slag te gaan. Ook als je nog niet bekend bent met familieopstellingen is dit een kans deze bijzondere en krachtige werkvorm aan den lijve te ervaren.

Workshop opstellingen in 3 zondagmiddagen, Koffie en thee wordt verzorgd:

Workshop reeks; 9 september, 30 september en 11 november 13.00-15.00 (VOL)
Workshop reeks in 2019; 13 januari, 10 februari en 17 februari 13.00-15.00.

Nieuwe reeks in 2019 op zaterdagmorgen: 23 maart, 13 april en 11 mei van 09.30 uur tot 12.00 uur. Kosten 125 euro