Elk bericht wordt zo snel mogelijk beantwoord

De loopbaan specialist

Boost je loopbaan!

Home Yoga bij Marianne

Marianne geeft wekelijks yoga in in het Willibrordus Business Center in Heiloo.

Yoga omlaag kijkende hond
De omlaagkijkende hond

 

Iyengaryoga

Iyengaryoga is een fysieke vorm van yoga, waar de nadruk ligt op uitstrekken en uitlijnen van het lichaam. Iyengaryoga neemt de yogahoudingen als startpunt op de weg naar meer zelfbewustzijn en meer verbinding tussen je lichaam en je geest. Dat is  het  uiteindelijke doel van yoga.  In elke les komen zowel staande als zittende houdingen langs, en vaak ook een omgekeerde houding zoals hoofdstand, schouderstand of handstand. Daarnaast zijn er meditaties en ademhalings -oefeningen.

De yogales van Marianne
Marianne benadert de yoga nuchter en geeft heldere aanwijzingen die iedereen kan uitvoeren. Zij straalt rust uit maar weet jou toch uit je comfort zone te krijgen, waardoor je blijft groeien en openen, en jij je na iedere les een stukje bevrijd voelt, van wat dan ook. Geen les is hetzelfde. Marianne blijft zichzelf ook ontwikkelen.
Persoonlijke aandacht en correctie
De groepen bestaan uit maximaal 12 mensen per les. Je zult merken dat je bij Marianne gecorrigeerd wordt en begeleid wordt in je yogahoudingen. Dat is echt iets waar Marianne, en Iyengaryoga zich in onderscheidt. In de ruimte zijn matten, touwen, riemen, blokken en bolsters aanwezig die worden gebruikt om jou beter in de houding te krijgen, of om de houding voor jou juist intenser te maken.
De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. 
Ben je toe aan rust? Heb je energie nodig? Wil je kracht opbouwen? Sterker of soepeler worden?
Je ervaart het allemaal met yoga.
Lesrooster yoga van Marianne:
dinsdagavond 18.30 – 19.45 uur en 20.00 uur – 21.15 uur
woensdagmorgen 09.00 uur tot 10.15 uur
en 10.30 uur – 11.30 uur(herstel en 55plusles)
donderdagavond 19.45 – 21.15 uur
vrijdagmorgen 9.00 uur tot 10.15 uur
en 10.30 – 11.30 uur (Herstel en 55plus les)
Zaterdagmorgen 9.30 – 10.45  Zonnegroetflow les
Wil je meer weten of wil je een proefles volgen? Bel of app Marianne op 0624548104, stuur een mail naar marianne.v.vliet@gmail.com of vul het contactformulier in.