Elk bericht wordt zo snel mogelijk beantwoord

De loopbaan specialist

Boost je loopbaan!

Home Welkom op vindtocht

Welkom bij vindtocht. De site van Marianne en Martijn

Voor yoga, massage, familieopstellingen in Heiloo. Loopbaanopstellingen, Tekenopstellingen en Organisatieopstellingen (methode Teamopstellingen) door het hele land.

Vandaag de dag gebeurt er veel in het werk en leven van iedereen. Binnen het privé veld en binnen het organisatieveld; veranderingen, vernieuwingen, bezuinigingen, tekorten, gedwongen ontslagen, reorganisaties, fusies en overnames.  Een opstelling kan hierbij inzicht bieden. Je wilt waarschijnlijk ook meer waarde-gedreven werken en keuzes maken op je werk, die voortkomen uit persoonlijke passie. Al deze zaken brengt een hoop spanningen met zich mee. Op veel werknemers wordt een hogere werkdruk gelegd en werknemers en de werkgevers voelen dit. Deze veranderlijke tijd vergt veel van ons allen.

Familieopstellingen individueel of in een groep

Een familieopstelling brengt onderliggende knelpunten, drijfveren en motivaties naar de oppervlakte en maakt dat wat onbewust is, bewust. Dit doen wij door jouw familieleden in het familiesysteem door de aanwezigen in de workshop te laten spelen in de ruimte. Dit noemen we systemisch werken met elkaar. Wij bieden zowel individuele opstellingen als workshops in kleine groepen. Hier hebben wij al jaren ervaring mee en veel mensen mee verwonderd.

Zakelijk opstellingen bij Martijn (Organisatie/Loopbaan)

De ontwikkelingen gaan ook nog eens sneller dan ooit, waardoor je hier wendbaar op in dient te spelen. Op het persoonlijk/professionele vlak wordt er veel van je gevraagd als mens.
Hoe om te gaan met deze tijd? Hoe behoud je visie en vertrouwen? Hoe kan je in je werk doen wat je ècht wilt? Hoe bereik je doelen met minder middelen? Een loopbaanopstelling (individueel) of een organisatieopstelling (team) kan inzicht geven op deze vragen. Alle thema’s die men tegenkomt rondom werk kunnen aangepakt worden.

Voor wie is een opstelling?

Een opstelling kan voor iedereen goed werken privé en zakelijk.  Het is een uitermate geschikt middel om jezelf privé of zakelijk in je kracht te zetten of om een team beter te laten functioneren.

Yoga bij Marianne in Heiloo

Zie ook www.yogabijmarianne.nl

Yoga maakt je meer contact maken met je lichaam en geest. Marianne biedt yoga aan voor iedereen. Of je nu sterk bent, herstellend, oud of jong, voor iedereen is er een plek in de verschillende lessen. Kijk op de pagina voor een gratis proefles.

1 thoughts on “Welkom op vindtocht

Comments are closed.