Elk bericht wordt zo snel mogelijk beantwoord

De loopbaan specialist

Boost je loopbaan!

Home Coaching

Onze coaching richt zich in eerste instantie primair op het hebben van meer succes in het werk. Dit doel houden we dan ook op ons netvlies. De weg hiernaartoe omvat soms echter meer dan alleen de context van de desbetreffende organisatie. Soms kan het juist heel belangrijk zijn om ook het eigen systeem eerst te onderzoeken. In principe kunnen we elk belangrijk thema binnen de organisatie, baan of binnen het eigen leven opstellen.

Systemisch Coachen, hoe gaat dat?

Systemisch coaching met behulp van opstellingen doen we zonder groep. We werken alleen individueel met jou, of heel soms, zoals bijvoorbeeld bij mediation coaching met jou en de partij waarmee je een conflict hebt. We kunnen verschillende manieren gebruiken om je vraag op te stellen. Denk hierbij aan blaadjes papier op de grond, visualisaties of bijvoorbeeld een intens gesprek.

Jullie investering

De investering is afhankelijk van het niveau waarop je werkt in een organisatie. Voor het laagste kader hebben we een tarief van 195 € per uur, voor het midden kader 275 € per uur en voor het hoger kader 350 € per uur. Afhankelijk van de ervaring van de partner opsteller zijn er andere bijdragen mogelijk.

Praktische informatie

We kunnen de coaching houden bij ons op onze plek in Alkmaar of elders in Nederland bij de aangesloten partners.
Bij jullie in de organisatie kan ook. Daarbij rekenen we wel reiskosten van 50 ct per kilometer vanaf de woonplaats van de coach. Bovendien declareren we de helft van de reistijd.

Je dient in ieder geval 48 uur van te voren een afspraak te annuleren, anders wordt deze volledig in rekening gebracht. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen proces en resultaat. We werken met wat zich aandient in het gesprek.

Telefoon Coaching

Soms kun je even behoefte hebben aan een spiegel. Je kunt dan ook telefonisch gecoacht worden, daarvoor gelden dan dezelfde tarieven.

Heb je interesse om deel te nemen of heb je nog vragen neem dan even contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.