Elk bericht wordt zo snel mogelijk beantwoord

De loopbaan specialist

Boost je loopbaan!

Home Wat zijn loopbaanopstellingen?

Martijn biedt in Heiloo loopbaanopstellingen aan. Vaak kun je met 1 sessie al een heel stuk beter voelen en bepalen hoe je verder moet gaan in jouw ontwikkeling.

Een loopbaanopstelling helpt je om keuzes te maken in je loopbaan door de ingrediënten op te stellen die verbonden daarmee zijn. Dit kan van alles zijn, wat tijdens de sessie op komt borrelen.

Een loopbaanopstelling kan wenselijk zijn in bijvoorbeeld de volgende situaties:
– Je zit niet lekker in je vel op je werk.
– Je energie loopt weg.
– Je bent altijd maar moe als je thuiskomt van je werk.
– Je staat op het punt een carriereswitch te maken, maar heb er nog niet helemaal een goed gevoel over
– In je huidige werk loop je leeg op teveel verantwoordelijkheidsgevoel
– Je weet niet welke kant je op wilt met je carriere
– Je weet niet precies wat je plek is op je werk. Je voelt niet op je plek te zitten.
– Je raakt steeds in conflictsituaties, maar weet niet precies waarom
– Je voelt je geleefd op je werk.

Dit kunnen kwesties zijn, om eens op een andere manier naar je loopbaan te kijken. Waarom stroomt het niet? Waarom voel je je niet lekker in je vel. Waarom gebeuren deze dingen jou? Waarom voel jij je zo?

Een loopbaan opstelling kan ook ingezet worden in een individueel coachingstraject, hierin kan de opstelling inzicht verschaffen waaraan gewerkt kan worden.

Loopbaanopstellingen vinden vaak plaats in een 1-1 sessie, maar kunnen ook in een groep gedaan worden als de cliënt zich veilig genoeg voelt. De kracht van een groep is directe feedback. De kracht van de 1-1 sessie is het contact kunnen maken met de diepere verbinding in jou met wat je echt wilt. Binnen de Academie van Opstellingen doen we loopbaanopstellingen, net als de andere opstellingen vooral in stilte. Dit om de zuiverheid van het veld te bewaren en  jou als cliënt een diep en werkelijk beeld op jouw arbeidssituatie te geven. We maken veel gebruik van de “reis van de held” ingrediënten, prachtig opgeschreven door Joseph Campwell.

Ik ben gespecialiseerd in loopbaanopstellingen. Contact mij via ons contactformulier, of maak een afspraak via +31652367467.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.