Elk bericht wordt zo snel mogelijk beantwoord

De loopbaan specialist

Boost je loopbaan!

Home Masterclass opstellingen

 

Voor  geïnteresseerden geven we een Masterclass Opstellingen. Daarbij veronderstellen we dat je ervaring hebt met het werk en het fenomeen. In deze vervolg masterclass gaan we dieper in op familieopstellingen, door het onderzoeken van ‘het nieuwe opstellen‘ met de beweging van de ziel en de geest. Daarnaast we gaan ook in op nieuwe succesvolle toepassingen van organisatie opstellingen in het bedrijfsleven.

Nieuwe succesvolle toepassingen van organisatie opstellingen

Hier werken we met teams en sales opstellingen. Team opstellingen doen we zonder een busje representanten. We werken snel naar de essentie van een team toe. Ook kunnen we verder onderzoeken hoe we rationele mensen in het bedrijfsleven zover krijgen om goed mee te doen aan organisatieopstellingen.

Daarnaast gaan we tijd besteden aan Sales Opstellingen. Een erg succesvolle manier om organisaties meer inzicht te geven in hun klanten. Bovendien een erg goede manier voor ons opstellers om ons werk in te zetten.

Oplossingen voor de financiële crisis bij  organisatieopstellingen

Daarbij gaan we ook in op  nieuwe succesvolle toepassingen van organisatieopstellingen in het bedrijfsleven. Denk hierbij aan de invloeden van de financiële crisis en de diepere oorzaken daarvan, met de oplossingsrichtingen. We hebben heel veel ervaring in het werken met directies van bedrijven. Daarnaast heeft Martijn veel gewerkt met organisatieopstellingen in verschillende netwerken van 20010-2019. Hier heeft hij nieuwe vormen ontwikkeld op het gebied van sales opstellingen. Daarvoor heeft Martijn gewerkt als organisatieadviseur/coach. Martijn werkt met de mensen zelf. Martijn is dan ook zeer bedreven in het meenemen van rationele mensen op een organisatieopstellingen reis.

Masterclass OrganisatieOpstellingen

Hoe kunnen we organisatieopstellingen inzetten in het werken met management teams. Martijn heeft veel gewerkt met teams, zonder externe representanten.

We kunnen ons werk uitermate goed inzetten als brug tussen de wereld van alleen maar veel geld verdienen en de verdiepende wereld van de ziel. Als je deze beide werelden respecteert, ontstaat er een ingang waarbij het bedrijfsleven nog meer open kan staan voor jou en opstellingen. Deze huidige tijd vraagt om de hernieuwde verbinding tussen bezieling en zakelijkheid.

Masterclass Data en Locatie

  • Voor de eerst volgende masterclass;  mail naar info@vindtocht.nl
    Locatie: landgoed Willibrordus (Business Center) te Heiloo
  • Aanmelding: Neem contact op voor aanmelding door een mail te sturen naar info@vindtocht.nl, ook voor meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.