Elk bericht wordt zo snel mogelijk beantwoord

De loopbaan specialist

Boost je loopbaan!

Home Online seminar

Doorbreek patronen!

Gratis Online Seminar

Binnenkort plannen we weer een seminar

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te zijn wanneer

Een workshop die onderzoekt hoe jouw inkomen kan groeien. jouw onmisbare talenten nog beter kunnen worden ingezet. En hoe je paniek en chaos kunt transformeren in focus en resultaat. Bovendien hoe je bij je klanten nog meer kunt bereiken tegen hogere verdienste.

Kortom

– Zicht op jouw onmisbare talenten en jouw vonk/passie/inspiratie
– Transformeren van emotionele blokkades die je ervan weerhouden om dat te doen wat je moet doen. Vermijding, angst, uitstel gedrag en chaos transformeren. En deze hernieuwde energie richten op concrete haalbare doelen.
– Zicht op hoe je je klanten het beste kunt bereiken en met welke houding je optimaal de verbinding maakt zodat ze je (meer) gaan inzetten.

Tijdens het ‘webinar’ kun je zelf al onder begeleiding thuis de eerste stappen zetten om je blokkades te transformeren. Dit doen we met behulp van blaadjes, we begeleiden jou bij het doen van een opstelling. Zodat je niet alleen hoort hoe het kan maar al meteen kunt werken aan hernieuwde energie en ideeën.

Meteen al, voor wie wil, een opstelling!

Je kunt nog zoveel praten over een auto, echt een proefrit maken daar gaat het om!Kortom wij willen jou laten kennismaken door het je te laten ervaren. Met behulp van de inzichten uit familieopstellingen, kun je jouw belemmerende overtuigingen transformeren die je nu tegenhouden. Hierdoor kun je een stap verder zetten bij het vinden van meer levenspassie, het hebben van goede relaties, genoeg geld en een vitale gezondheid.

Kunt u niet? geen enkel probleem, schrijf u in voor de mail hier rechts van de pagina. Dan houden wij u op de hoogte voor het volgende online seminar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.