Elk bericht wordt zo snel mogelijk beantwoord

De loopbaan specialist

Boost je loopbaan!

Home Organisatieopstellingen opleiding is als leren, met wortels en al!

Organisatieopstellingen opleiding

Ik wil jullie wat vertellen over het leren van organisatieopstellingen. Om op een goede manier dit  over te dragen willen we graag eerst jou, jouw werk, jouw werkwijze en behoeften te leren kennen. Daarnaast is het voor ons belangrijk om de kwaliteit van ons werk op de juiste manier aan jou over te dragen, dat het ook echt werkt. Dat je stevig kunt staan bij klanten en dat je vanuit de juiste houding dit bijzondere werk kunt (over) dragen. De kunst zit hem niet in het kunstje van de methode. Dat kunnen we je in een dag leren, de manier waarop, daar gaat het om

We hebben gezien dat het niet alleen gaat over Organisatieopstellingen, maar ook over hoe je jezelf nog meer kunt inzetten voor je klanten en hun klanten. Het werk aan onszelf is nog steeds de basis is voor het daadwerkelijk slagen bij klanten.

Dit is ook mijn verlangen om jullie naast de methode, de transformatie kracht van het systemische werk en het daadwerkelijk geslaagd ondernemen te helpen ontwikkelen.

Het gaat bij opstellingen over de ‘onbewust’ onderstroom, hiermee gaat het meer over jezelf als instrument inzetten dan over het leren van een methode. Alleen de methode onderwijzen is als een boom planten zonder wortels. De ervaring van mijn leerlingen van de afgelopen 8 jaar is dat deze diepe reis meer oplevert en beter leert om de methode toe te passen als iets eigens, echt geïntegreerd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.