Elk bericht wordt zo snel mogelijk beantwoord

De loopbaan specialist

Boost je loopbaan!

Home Organisatieopstellingen workshop

Incompany Workshop OrganisatieOpstellingen

Onze workshops zijn vaak een onderdeel van een heidag, teamdag of leiderschapstraject. Daarnaast helpen we ook bij talentontwikkeling, sales, acquisitie en fusies. Om te doen wat er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken, verlaten we ook wel eens de kaders van organisatieopstellingen. Om dan onze brede kennis en kunde in te zetten voor het afgesproken doel.

Systemisch werk in organisaties is er om de maximale potentie uit het bedrijf en de doelgroep te halen. Hoe krijgen we de juiste ‘alignment’ tussen individuele waarden, organisatiewaarden en middelen om datgene te doen waaruit een win/win/win/win situatie ontstaat.

INVESTERING

Ons tarief varieert en is afhankelijk van de klant, het aantal deelnemers en de sector: profit – of non-profit. Wij kunnen u vrijblijvend een offerte doen toekomen, neem hiervoor contact op.

Open workshop organisatieopstellingen

Je hebt zelf een vraag over je organisatie en wilt die onderzoeken. Dit doen we dan ook met andere anonieme deelnemers, er is een groep bestaande uit allerlei mensen van verschillende organisaties.

Data

Vanwege Corona uitgesteld.

Wil je deelnemen of heb je een vraag, mail het ons via ons contactformulier.

Edit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.