Elk bericht wordt zo snel mogelijk beantwoord

De loopbaan specialist

Boost je loopbaan!

Home Persoonlijke bezieling

Je werkt zonder veel moeite als je bezig bent met je persoonlijke bezieling. Je klant hierin ondersteunen is een mooi uitgangspunt.

Contact krijgen met je persoonlijke bezieling  is niet gemakkelijk. Vaak is het ook “nog” niet iets concreets. Een diep energetisch gevoel. Verbinding hiermee is belangrijk voor je klanten. De persoonlijke bezieling is is dieper dan passie en talenten. Contact met persoonlijke bezieling is een kenmerk van leiderschap. Zie Napoleon Hill “Denk groot wordt rijk”; 1933

Contact met je PB creeert onafhankelijkheid/rust

Persona/EGO kopieert dingen van dieper vanuit je PB en projecteert dit op de buitenwereld.
Dit zijn overlevingsstrategieen, overtuigingen uit bijv. je kindtijd. Voorbeeld: “Als ik huil krijg ik een koekje”. Niet het kind met het badwater weggooien.

Persoonlijke bezieling is onmismakelijk verbonden met schaduwgevoelens/pijn. Persona/EGO strategie is het tegenovergestelde, die geeft een opgepoetst zelfbeeld. Die duwen de schaduw weg.

persoonlijke bezieling omarmt de schaduw. Je persoonlijke bezieling heeft relatie met diepe pijn. Die pijn voelt zo erg dat je er iets aan wilt doen. Bijv. pijn in relaties. Je wordt goed in iets waarvan je de pijn hebt. Je persoonlijke bezieling is verbonden met je zijnskwaliteit.

Bijvoorbeeld: Een lelijke man in een Ashram waar alle mensen zich heel erg aan hem storen heeft een belangrijke taak om de anderen te helpen verlichting te bereiken. Door hun weerstand worden onderliggende patronen duidelijk. Hij is onmisbaar hiervoor.

Zijnskwaliteit van moordenaars (krijgerschap). Een chirurg heeft zijn schaduwkant in de dood. Daardoor kan hij snijden in een lichaam.

Militairen die voor landen moorden hebben ook de moordenaars zijnskwaliteit. Ze krijgen problemen niet omdat ze moorden, maar omdat dat wat ze gedaan hebben in het thuisland er niet mag zijn.

In organisaties heeft ook je zijnskwaliteit verbinding met je schaduwkant. Bijvoorbeeld Leiding geven heeft als schaduwkant: anderen aan het werk willen zetten ipv zelf werken.

Organisatie-relaties hebben verband met de onderliggende familiesystemen van de relaties.

Opstellingen tonen schaduwkant en kunnen tendensen aangeven en beweging creeren in het hier en nu door zaken uit het verleden.

Persoonlijke bezielingheeft relatie met familieziel en heeft verbinding met loyaliteit en valse loyaliteit. Valse loyaliteit is loyaliteit en liefde voor iets wat er niet mocht zijn en dat op je nemen in het hier en nu. Bijvoorbeeld een militair die gestreden heeft voor het grotere ideaal, zich zelfs opgeofferd heeft voor een groter ideaal en niet gezien is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.