Elk bericht wordt zo snel mogelijk beantwoord

De loopbaan specialist

Boost je loopbaan!

Home Organisatieopstellingen Opleiding

Opleiding organisatieopstellingen en familieopstellingen doen we al vanaf 2011. We zijn jaren verbonden geweest aan de Academie voor Opstellingen en gaven daar de cursus organisatieopstellingen. We hebben daarnaast genoeg ervaring in hoe je deze bijzondere werkvorm toepast in organisaties door allerlei concrete organisatieopstellingen bij organisaties.

Organisatieopstellingen opleiding als korte cursus

Wij bieden een opleiding organisatieopstellingen in een cursus formaat van 4 dagen. Dit is bedoeld voor mensen die organisatieopstellingen willen leren als aanvulling op hun coaching, teamwerk en/of consultancy praktijk. We gaan ook werken met individuele opstellingen. Kortom in korte tijd stappen zetten in het leren van organisatieopstellingen en systemisch waarnemen in organisaties. Klik hier voor meer informatie over de cursus organisatieopstellingen

Principes organisatieopstellingen opleiding

Enkele principes van onze manier van werken zijn dat we je de methodiek bij wijze van spreken in een uur uit kunnen leggen, maar het bijzondere van ons ambacht is dat je je eigen veld van een afstand leert zien, voelen, horen en aanraken. Dit heeft een belangrijke transformerende werking. Tijdens de opleiding is het groepsproces en het eigen proces de basis. De nadruk ligt op de eigen kracht. Hiermee blijven we dicht bij Bert Hellinger’s methode, met wie we nauw verbonden zijn.

Masterclass opleiding organisatieopstellingen

We geven ook regelmatig een masterclass of incompany organisatieopstellingen. Onderwerpen waar we aan werken zijn ‘nieuwe succesvolle manieren van organisatieopstellingen’,’intervisie, samen delen en groeien’ en ‘marketing, hoe brengen we dit op gevoel en waarneming georiënteerde werkvorm aan de man’. Deze masterclass is bedoeld voor collega opstellers, die hun werk willen verdiepen en verbreden. Voor meer info kun je ons benaderen via ons contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.