De weg naar binnen

We verlangen naar harmonie, streven naar eerlijkheid en zijn teleurgesteld als dat niet lukt. We voelen ons boos of verdrietig en puur van binnen…mijn leraar Hylke Bonnema heeft mij hierover veel geleerd.

We bewandelen het pad naar boven, naar het licht. We lopen ergens van weg en zien dat als het juiste pad. En zoeken ook naar wegen om daarin bevestigd te worden. De hulp van traditionele psychotherapie en coaching richt zich daar meer op.

Nu wat dan wel, terug naar binnen in de schaduw, van binnen diep van binnen vinden we de deur, de poort naar de onderwereld. Ons fysieke lichaam wordt gevormd door deze poort. De sensaties in ons lichaam gewoon zoals ze zijn, vormen de ingang.

Wat voel je nu? In je lichaam in je buik…zit er volheid, spanning, ga maar eens beter kijken…in deze volheid in de buik. Is er misschien ook boosheid, verbetenheid, overleven, verdriet, hulpeloosheid, eenzaamheid, woede…..

Dit zijn krachten van jouw onderbewuste. Niet alleen zijn het negatieve emoties, maar krachten die je helpen te manifesteren in de wereld. Het is verbonden met alle ervaringen van jouw voorouders.

Vanaf hier openen we dieper en gaan we kijken naar je voorouders, naar je ouders, grootouders, over grootouders, bed over grootouders, bed bed overgrootouders tot bed bed bed overgrootouders. Iemand heeft in de bijbel geschreven dat onze zonden tot 7 generaties herhaald worden.

De oplossing ligt erin dit alles onder ogen te komen, zonder oordeel. Onze ongeboren kinderen durven voelen en de rouw hierom. Ook het voelen van ons daderschap samen met ons slachtofferschap is als een kernfusie dat je innerlijke kracht explosief doet toenemen.

Ben je benieuwd hoe het bij jou is? En ben je er klaar voor? Stuur mij dan een berichtje via het contactformulier.